dilluns, 14 de febrer del 2011

Cal recuperar el CARRER per la INDEPENDÈNCIA

Fa uns anys els poc independentistes que hi havia ens pensàvem que algun dia votaríem la Independència, des de fa un temps vam adonar-nos que la independència primer l'haurien de votar i declarar una majoria de parlamentaris al Parlament; ha arribat l'hora d'adonar-se i escampar la bona nova: caldrà que la part més conscient del poble català surti al carrer de manera indefinida, no pas per fer una Manifestació com la del 10-J que acabarà en unes quantes hores sense resultats i amb Cunis que encara discutiran el seu contingut, sinó que caldrà plantar-se (com un Xirinacs col.lectiu) davant del Parlament català des dels dies ABANS del debat de la declaració d'Independència -que ha proposat SI i que ja sabem que també tindrà el suport dels diputats d'Erc- i no abandonar el carrer fins que no hagin votat a favor una majoria de diputats.

Si no ho fem enguany ho haurem de tornar a intentar d'aquí uns mesos però no podem continuar més temps a Espanya, hem de fer que la gent deixi de treballar -jo ho faré tot el temps que calgui- i vingui a la plaça de Catalunya o davant del Parlament o on faci més mal, milers de persones i fer tancar botigues i bancs fins que proclamin la Independència.
Serà l'única manera que podrà ser possible. Traslladem aquesta idea a Òmnium Cultural, a totes les institucions, als partits al POBLE CATALÀ.

2 comentaris:

  1. Tens el meu suport, jo també crec que després dels esdeveniments a Egipte el mon a après a escoltar el carrer, a entendre que els governants no tenen l'última paraula sinó que la te el poble! catalans al carrer!

    ResponElimina
  2. Totalment d´acord!! Ja és hora, no cal esperar res, ningú ens donarà res, ho hem d´agafar nosaltres, reclamar el que és nostre, recuperar els nostres drets!! Vinga la rauxa i deixem ara el seny al racó, esperant per quan ja tinguem estat!

    ResponElimina